mentaliti rawak

14 May, 2011

#childhoodmemories

#childhoodmemories SEKOLAH RENDAH ISLAM AL-AMIN GOMBAK since1999
#childhoodmemories sleep before 10pm, takdenye nak onlinee male-male buto neh
#childhoodmemories sabtu&ahad DRAGONBALL pukul 9.30am di tv2, memang takkan miss lah satu family layan.terlepas tengok memang nanges la
#childhoodmemories duit raya habis angkat kereta control hak mahai mahai punyaaa. kalau dulu kumpul sampai sekarang dah boleh beli INSPIRA
#childhoodmemories "umi, nak 60sen beli TORA" "pegi ambik dalam laci" aku sapu rm1.20 beli DING DANGG #lieswetell
#childhoodmemories aiskrim batang atas BAS ABANG tyme balik sekolah alamin memang syurga dunia
#childhoodmemories BAS ABANG SRIAAG bas terbaik sepanjjang zaman, ada AISKRIM BATANG & STICKER DIGIMON yeeaah !
#childhoodmemories Digimon, Pokemon, Pokedex, Digivice, Y2K fighter, cyber pet bla bla bla
#childhoodmemories letak mercun bola dalam tahi lembu, lari menyorok tengok sape yang kenaaaa HAHA
#childhoodmemories bako mercun bola ramai2 dalam tin milo, tengok tin mana terbang paling tinggi
#childhoodmemories main lecak kat padang al-amin gombak
#childhoodmemories. maen MERCUN & BALING SELIPAR time teraweh kat masjid UIA dengan budak2 alamin

malas nk type&copypaste apa kat twitter http://twitter.com/#!/alamenn

2 komentar:

melle amir said...

aku paling nak aiskrim batang doh ada jual lagi ke sekarang ni

amir aizat said...

ad lg eskrem tu kat bas pakcik alamin tu,kih3

Post a Comment